HUNDEJORDEMODERSERVICE.

Hjælp og vejledning ang. fodring, parring, drægtighed, fødsel, hvalpepasning.

Dette er ment som en praktisk hjælp og en telefonisk hotline for seriøse hundeejere, der vil opdrætte. 

Det er IKKE en erstatning for en dyrlæge, men en ekstra hjælp, som man kan have brug for, især når man er uerfaren med opdræt. Nogle komplikationer skyldes at man ikke  fik fodret rigtigt, at man overså visse ting, at indretningen  ikke var i orden, at fødselstidspunktet kom bag på en og at man ikke havde forberedt sig sammen med andre/ eller havde taget en snak med sin dyrlæge inden man overhovedet fik sin tæve parret. Hvis uheldet  er ude og man står med kejsersnit - er det noget som kommer bag på de  fleste. Hvordan foregår det, hvad med tæven bagefter - og hvalpene?

Akut tlf. hjælp til hundeejere der står en en situation, hvor man ikke ved hvad man skal gøre. Den akutte hjælp vil ofte bestå i at få dig til at ringe til en dyrlæge, da det kan være et problem for nogle, overhovedet at  vurdere, om det er nødvendigt. Nogle gange søger folk hjælp på en tråd på facebook - og det rækker tiden og rådene er 100vis. Man kan blive helt  forvirret. Jeg  er en person du hurtigt kan snakke med, men det forudsætter, at du  har en aftale med mig, så jeg ved nogenlunde, hvornår din hund skal føde. 

Det er min tanke, med tiden at oprette et netværk af andre erfarne opdrættere, så man har folk at trække på lokalt. Det kan være rigtig godt at have en erfaren person med til fødslen og sammen afgøre, om man skal ringe til dyrlæge. Og sammen kan man tage højde  for pasning og videre forløb for mor og hvalpe.

MINE FORUDSÆTNIGER:

Et helt liv med hunde, og andre dyr i opdræt. DKKs opdrætteruddannelse, kennelmærke under DKK og foreløbig 5 kuld. Har oplevet / assisteret ved kejsersnit ved forskellige dyrearter, og også  været med til en masse normale fødsler. Har ydet tlf service til andre med hund i fødsel. Har særlig viden ang. kromfohrländere. Det er mit ønske at  forebygge komplikationer og at hjælpe opdrættere med at få hvalpe til verden på en god og naturlig måde.

Min service pr. tlf er gratis for kromfohrländerejere, der er medlem af Klubben for Små Selskabshunde. Andet: Vi aftaler forløb, ydelser og pris.

Ring/skriv til  mig og lav en aftale - ideelt inden du får din tæve parret.